Web Analytics Made Easy - StatCounter
HVORFOR ROTARY / HVORDAN BLI MEDLEM AV ELVERUM ROTARYKLUBB

Fra opptak av nytt medlem. Fra venstre: Arve Øverby, Olav Flesvig og Olav Brunstad.


Blir du med i Elverum Rotaryklubb - er du velkommen!

 

Vi møtes hver mandag kl 19:00 til 20:00, enten i klubbrommet på Borgheim (i kantina til Glommen Skog, som ligger rett nord for vestsiden av ”Ny-brua”, eller på aktuelle steder tilpasset programmet.

 

Møteinnholdet har vi utarbeidet selv, men innspill fra Rotary Norge eller Rotary International bidrar også til å gi oss et videre perspektiv. Vi invitert noen som har noe interessant å fortelle om eller vise oss. Det kan være aktuelle saker i lokalsamfunnet eller ganske enkelt faglige foredrag. Når vi ikke møtes i klubbrommet på Borgheim er vi gjerne på bedriftsbesøk, befaring på historiske steder, på kulturarrangementer og lignende.

 

Aktivt arbeid til beste for andre er viktig for en rotarianer, og her bidrar vi blant annet til:

-       Vi deler ut en lokal pris (Samfunnsprisen) i Elverum til person(er) eller organisasjoner som bidrar til et prisverdig samfunnsnyttig formål.

-       Vi støtter Nepal med midler til å kunne operere en spesiell, lokal øyensykdom, som har gitt mange synet tilbake.

-       Rotary International bidrar sterkt til utryddelse av polio i verden! Det er ikke mye igjen før dette mangeårige målet «End Polio Now» er nådd!

 

Så må vi ikke glemme at vi hygger oss med rakfisklag, torskeaften og andre sosiale samlinger – og ofte inviteres du med ledsager til slike tilstelninger. Elverum Rotaryklubb er en møteplass der du kan bli kjent med mange spennende personligheter og koble av en time, der du får påfyll av ting du ikke visste eller kan lære av. En rotarianer skal ha sagt: "De ukentlige møtene blir som et friminutt i hverdagen, et sted for god kontakt med andre, et sted å møte omtanke for hverandre og et sted for høytid og fest". Medlemmenes mangfoldige yrkesmessige bakgrunn utgjør Rotarys store ressurs til beste for samfunnet.

Ta gjerne kontakt med et medlem av Rotary, eller bruk Kontakt oss og fortell om din interesse for Elverum Rotary Klubb.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: For tiden lokalene til Møteplassen Elverum i Kommunehuset Folkvang
Adresse: Lærerskolealleen 1
Postnummer: 2418
Sted: Elverum
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: For tiden holder vi de fleste møtene våre i lokalene til Møteplassen Elverum i Kommunehuset Folkvang (tidligere Lærerhøgskolen), Lærerskolealleen 1, Vis a vis Elverum Ungdomsskole..

Plasser innhold her
Les merroterende lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

Distrikt - Rotary RSS

Loading RSS...